beats by dre cheap

I Bužimljani protiv Ravnogorskog pokreta

UKINUTI ČETNIČKI POKRET I ZABRANITI FAŠISTIČKA OBILJEŽJA
Nevladina organizacija "Front" u suradnji sa mladima iz Bužima ili bolje rečeno dobrovoljcima podrške ukidanja rada Ravnogorskog četničkog pokreta, u ponedjeljak 20. jula 2009. godine. sa početkom u 10 sati ispred Pošte u Bužimu potpisivaće se peticija za građane Buzima
. Naime, od 20. jula kreće potpisivanje peticije građana za zabranu rada najvećoj legalnoj fašističkoj organizaciji u svijetu, Ravnogorskom četničkom pokretu u BiH.

Peticija će se potpisivati na prostoru cijele Bosne i Hercegovine i bit će upućena kao građanska inicijativa Vijeću ministara i Parlamentu BiH, ambasadoru SAD-a u BiH, a putem Ambasade SAD-a u BiH i predsjedniku SAD-a Baraku Obami, obzirom da se ova fašistička organizacija nalazi na američkoj crnoj listi terorističkih organizacija.
Putem građanske inicijative od domaćih vlasti će se tražiti hitna odluka o zabrani daljeg djelovanja ove organizacije, a od američkog predsjednika da izvrši pritisak na vlast u BiH, kako bi ispoštovali obavezu u interesu globalne borbe protiv terorizma.
Udruženje „Front“ i partnerske organizacije ovim putem pozivaju nevladine organizacije, privredne subjekte i pojedince, da se uključe u akciju prikupljanja potpisa peticije, kako bi zadali konačan udarac fašizmu u BiH.


U vrijeme potpisivanja peticije, doći će do najveceg okupljanja ravnogorskog pokreta na Manjaci, zato građani Bužima bilo bi dobro da se i Vaš potpis nadje na pomenutoj peticiji ka ukidanju ove zločinačke fašističke organizacije,koja i danas podržava četnike sa dugim kosama, smrdljivim bradama i kokardama, koji  hodaju slobodno i truju tlo naše prelijepe Bosne i Hercegovine i zbog takvih istih je leglo na hiljade šehida širom Bosne i Hercegovine!
Za bužimskim štandom će biti:
Emir Šahinović - nick na b.com BHF Youth
Adnan Mulalić - nick na b.com sMiley
Amin Šahinović - nick na b.com H4cKeR
POTPIŠIMO PETICIJU 20. JULA U 10 SATI ISPRED POŠTE!
(www.buzimljani.com)

NE PODPISUJEMO PETICIJU ŠTO NJIH MRZIMO, NEGO ZBOG TOGA ŠTO BOSNU VOLIMO!

STARI GRAD BUŽIM BOSNA I HERCEGOVINA
http://starigradbuzim.blogger.ba
20/07/2009 00:24